| Verdiepingsdag

(Groeps)trainingen voor Kinderen / Jongeren

 - door Marieke Drent

1 juni 2024
Tijden: 10:00 - 17:00
Locatie: 't Veerhuis - Nieuwegein

Anneke Dusseljee

Marieke Drenth

Deze Verdiepingsdag is onderdeel van de Masterclass Kinderhypnose 31 mei - 2 juni 2024.
Voor de deelnemers van de Masterclass in juni 2024 is aanmelding hier niet nodig.

Verdiepende thema's 

Ontdek de kracht van effectieve groepstrainingen voor kinderen en jongeren op deze Verdiepingsdag, gegeven door multitalent met Marieke Drent. Deze intensieve training is ontworpen voor professionals die hun vaardigheden in het werken met jonge mensen willen uitbreiden en verfijnen. Marieke Drent, een erkend expert in jongerencoaching met een rijke ervaring in het werken met groepen kinderen en jongeren, deelt haar diepgaande kennis en praktische benaderingen voor het creëren van dynamische en impactvolle leermomenten.

Tijdens deze eendaagse training duik je als deelnemer in de wereld van groepstrainingen, verken je effectieve methoden voor het faciliteren van groepsdynamiek en leer je hoe je positieve veranderingen bij jongeren kunt stimuleren. Met een mix van theorie en hands-on oefeningen biedt Marieke een boeiende leerervaring die niet alleen de basis legt voor succesvolle groepssessies maar ook inzichten biedt voor één-op-één sessie's in je eigen praktijk.

De Verdiepingsdag is echter meer dan een training; het is ook een kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Of u nu werkzaam bent in het onderwijs, de jeugdzorg, als kindercoach of in een andere professionele setting, deze dag biedt naast waardevolle informatie de kans om informatie uit te wisselen met collega's uit uw eigen werkveld en dat van anderen. 

Na afloop van de Verdiepingsdag ga je volledig geïnspireerd naar huis met een compleet pakket aan kennis die je direct kunt toepassen in je eigen professionele praktijk. Zo ben je optimaal voorbereid om een positieve impact te maken op de levens van de kinderen en jongeren met wie je werkt.

Schrijf je vandaag nog in voor de Verdiepingsdag en zet de eerste stap naar het versterken van uw impact als professional in het werkveld van kinder- en jeugdontwikkeling. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op de Verdiepingsdag en samen te werken aan de toekomst van onze volgende generaties.

Anneke Dusseljee

Onderdeel Masterclass Kinderhypnose

Deze verdiepingsdag is onderdeel van de Masterclass Kinderhypnose. Hypnotherapeuten die deze Masterclass nog niet gevolgd hebben kunnen ook kiezen om de volledige driedaagse Masterclass Kinderhypnose te volgen.

Op vrijdag 31 mei (dag 1) leer je dan meer over de hechtingstechniek. Dag 2 op zaterdag 1 juni wordt ingevuld door de externe gastspreker, dit keer dus met Marieke Drent. En op 2 juni (dag 3) leer je nog meer veranderings,- en versterkende technieken die je bij kinderen kunt inzetten. Lees hier meer.

Wanneer je op onderstaande link klikt, dan schrijf je je in voor alleen deze Verdiepingsdag op zaterdag 1 juni 2024. Graag tot dan!

GEGEVENS

Begin:
1 juni 2024 om 10:00

Einde:
1 juni 2024 om 17:00

Introductieprijs

€329   €289*

ORGANISATOR

Next Generation-Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Evenement Categorie:
Gastspreker

* Masterclass deelnemers betalen niet extra voor deze dag. Voor hen is aanmelding hier niet nodig.


Begin:
1 juni 2024 om 10:00

Einde:
1 juni 2024 om 17:00

Introductieprijs

€329   €289*

ORGANISATOR

Next Generation Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Evenement Categorie:
Expertisetraining

>