| Het inspirerende verhaal van

In deze editie van Inspirerende Verhalen delen we graag het verhaal van Annet Gebbe van  Vida-Coaching. Zij is in 2020 gestart met haar bedrijf in Breda waar ze opzoek gaat naar de oplossing binnen de kwaliteiten van haar cliënten.


Ze kwam in 2019 in aanraking met NLP en merkte dat ze het brein heel erg interessant vond. Vervolgens verdiepte ze zich in hypnose en heeft daarvoor bij Next Generation Kids de verschillende trainingen gevolgd.


”Het is zo leuk om te zien hoe snel verandering bij cliënten gemaakt kan worden.”


De tip die ze wil meegeven aan een startende praktijk is: maak vlieguren! Dat vertelt ze ook in de deze video.

Daarnaast deelt ze graag nog twee dingen die ze heeft geleerd gaandeweg in haar leerproces.

Annet vond dat het best wel even tijd nodig had om de praktijk goed op te starten. Het liep niet meteen storm. Een jaar na haar start vulde de agenda zich redelijk en begon ze trots op zichzelf te worden.


In 2021 heeft ze de Masterclass Kinderhypnose gevolgd en begon ze online meer over ouders en kinderen te schrijven. En na de zomer van 2021 begon het echt te lopen! De agenda voor haar praktijk vulde zich en ze begon ook online via Instagram haar markt te verkennen. Een leuke actie op Instagram levert haar nu een bomvolle agenda op. In deze video vertelt ze hoe ze dit heeft gedaan.

De Instagram actie heeft ervoor gezorgd dat ze nu zowel live in Breda als online werkt.


En het leuke is, dat haar doelgroep nu is bepaald. In de volgende video deelt ze een casus van een huilbaby. Ze heeft bevallingsverwerking toegepast bij zowel de moeder als de vader van het kind. Dit heeft mooie veranderingen teweeggebracht!

Toch vindt Annet het ook belangrijk om een verhaal van het inzetten van bevallingsverwerking te delen waarbij die niet helemaal volgens plan verliep. Knap hoe Annet dit tijdens de sessie heeft opgepakt! Interessant om te horen hoe Annet verschillende technieken combineert om tot een goed resultaat te komen.

Tot slot deelt Annet een mooie casus van een moeder en tiener. De tiener kwam binnen met een eetprobleem en de eerste sessie verliep om bepaalde redenen online. Bij de tweede sessie in de praktijk in Breda stond Annet met haar mond vol tanden.
Waarom? Dat zie je in deze laatste video!

Wat een geweldig resultaat en het gaat er inderdaad om dat de veranderingen blijvend zijn. Gelukkig laat Annet haar cliënten niet zomaar los!


We willen Annet Gebbe van Vida-coaching bedanken voor het delen van haar casussen en voor het maken van tijd in haar volle agenda. Wij hopen jou met al haar mooie verhalen en tips te hebben geïnspireerd!KOMENDE TRAININGEN

>