| Het inspirerende verhaal van

In onze eerste editie van Inspirerende Verhalen delen we graag het verhaal van Carola Janssen van Vitcraft . Zij is in 2019 gestart met haar bedrijf waarmee ze haar cliënten begeleidt naar een betere versie van zichzelf.


Ze heeft haar praktijk in Herveld, een klein dorpje in Gelderland, tussen Arnhem en Nijmegen in. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan haar eigen mooie praktijkruimte aan huis.


Carola vindt het belangrijk om in het begin veel tijd te besteden aan het leren kennen van haar cliënten. Waar kan ik de cliënt het meest op beïnvloeden zodat het dienend is voor degene met wie ik aan het werk ben? Dat is belangrijk. Waarom ze dit zo belangrijk vindt vertelt ze in deze video.

Ze omschrijft in de volgende video hoe ze de puber-trauma-techniek heeft ingezet bij een jonge man.

En ze vertelt ook wat het effect was van het toepassen van deze techniek bij hem.

Carola biedt niet zomaar even drie sessies aan en garandeert daarna dat je meteen een totaal ander mens bent. Zoals bijvoorbeeld in de Andrélon-reclame. Dit voorbeeld kreeg zij van een client die een totale verandering verwachtte terwijl de verandering juist in kleine stapjes plaatsvindt.

Ze haalt dit voorbeeld tijdens haar sessies nog regelmatig aan: “Verwacht niet het Andrélon-effect. Maar zie het als een kompas, waarbij je steeds wat graden draait zodat je weer op koers gaat.” In deze video licht ze toe hoe ze dit aan haar cliënt uitlegt.

Volgens Carola zijn het alle puzzelstukjes die de complete puzzel leggen. Voor de één is hypnotherapie een groot puzzelstuk waarmee de cliënt is geholpen. Voor de ander is het een puzzelstukje wat leidt tot andere stappen in zijn of haar proces.


“Zo pak ik alles wat ik in de loop van de jaren heb geleerd in de sessie. Dat is mijn mengeltje van Carola, zeg maar.”

Als huiswerk geeft ze haar cliënten vaak de anker techniek mee. Maar ze zich pint niet vast op één techniek, het is de hele sessie die telt. Het is gewoon alles bij elkaar wat de verandering teweegbrengt.

De Masterclass Kinderhypnose, online trainingen en ook de Q&A van Next Generation Kids hebben Carola geholpen om zekerder te zijn over haar sessies. In deze video vertelt ze hier meer over.

De weg die Next Generation Kids nu opgaat qua verdieping vindt Carola een goede weg.


“Dit is zeker een goede verdieping, mooie materie zoals de familieopstelling om je in te verdiepen. Verdere verdieping zoek ik bijvoorbeeld ook bij Maarten Oversier. Hij gaat nog een stapje verder in regressie- en reïncarnatietherapie. Maarten kijkt ook lijnen verder, naar de vader of moeder van opa en oma.


Dit komt zeker ook naar voren bij de Masterclass "Ouders aan Zet" gegeven door Wouthiera Crommelin. Alleen gaat Maarten wat dieper het oorlogsverleden in of neemt hij overtuigingen vanuit de kerkelijke historie mee. Dit speelt namelijk ook mee in het hedendaagse leven van mensen. Dit is heel interessant om te ontdekken en meer over te leren.”


Tot slot wil ze meegeven dat de maandelijkse Q&A avond ook echt fijn is om bij aanwezig te zijn of eventueel terug te kijken. “Het is echt fijn om met elkaar dingen uit te wisselen. Even een casus delen en mensen denken mee. We maken met elkaar echt deel uit van een netwerk."


We willen Carola Janssen van Vitcraft heel erg bedanken voor haar medewerking en hopen jou met al haar mooie verhalen en tips te hebben geïnspireerd!


KOMENDE TRAININGEN

>