| Het inspirerende verhaal van

De eer van deze editie is aan Mariëtte Suiker- Dietz van Kinder- en Jongerencoach praktijk Dietz Coaching, waarmee ze inmiddels al ruim 10 jaar aan de weg timmert.

In de loop van de jaren heeft ze zich in meerdere technieken verdiept, opleiding tot kindercoach gevolgd en technieken toegepast. In 2020-2021 volgde ze de Hypnose Opleiding 1.0 bij het HIN.

 

Zo is ze uiteindelijk ook bij Next Generation Kids terechtgekomen.

In deze video vertelt Mariëtte hoe ze hypnose als tool inmiddels inzet in haar praktijk.

Ze heeft inmiddels hypnotherapie helemaal omarmd als techniek. Niet als enige techniek maar in combinatie met andere mooie technieken die ze al hanteerde. Daarom werkt het ook zo goed samen.


De doelgroep waarbij hypnose volgens Mariëtte heel goed werkt is de kinderen en jongvolwassenen met faalangst. In deze video vertelt ze waarom ze hier zo in gelooft.

Hierbij de link naar de podcast waarover Mariëtte het in de video heeft.


Inmiddels is Mariëtte al verder in haar proces, ze heeft een hoop geleerd over hypnose en voelt zich comfortabel om het ook goed toe te passen. Ze ervaart nu dat het meer is dan alleen de techniek of de tool Hypnotherapie alleen. Het is namelijk een totaal plaatje!


Dit heeft ze gaandeweg geleerd, in haar leerproces heeft ze dit ook zo ervaren. Inmiddels heeft ze naar haar eigen gevoel dan ook ‘goud’ in handen. In deze video vertelt ze daarover en geeft ze een mooie voorbeeld van een jongen waarbij ze de pubertrauma techniek heeft toegepast.

Mariëtte heeft haar doelgroep gevonden, ze blijft nog steeds veel leren en verdiepen.


Wat is dan de tip die jij graag wil meegeven aan andere therapeuten, was dan ook onze vraag. Is er iets wat je wil meegeven? Heb jij waardevolle tips?


Ze kwam met de volgende twee waardevolle tips:

Al doende leert men, een spreekwoord dat bij Mariëtte past. Ze wil graag leren maar zeker ook verbeteren en die verbeteringen toepassen. Zo heeft zij haar proces ook altijd gezien.


Dus blijf kritisch en evalueren: wat maakt dat deze sessie niet goed heeft gewerkt? En wat maakt het dat het de volgende keer wel gaat werken? Een mindset die Mariëtte graag nog even meegeeft in deze laatste video.


Bedankt Mariëtte voor je waardevolle inspireerde verhaal! Fijn dat je dit met ons en uiteindelijk dus het gehele Next Generation Kids netwerk wilt delen. Heel erg bedankt voor je tijd en op naar nog meer leren, doen en ervaren!


KOMENDE TRAININGEN

>