Gefeliciteerd je aanvraag voor het E-Book is gelukt!


Let op! Klik nog niet weg, wij hebben nog wat voor je!


Je ontvangt straks een email met een linkje naar het ebook. Niet ontvangen? Check dan vooral ook even je spam box of reclame folder.


Lees nog even verder, want wij hebben nog iets dat je vast interessant vindt.

Opleiding geaccrediteerd door KTNO
meisje aan het bellenblazen

Waarom deze Masterclass Kinderhypnose?

Een sterk kind

Kinderen groeien in een korte periode snel op en hebben te maken met veel veranderingen; denk alleen maar eens aan de veranderingen in hun lichaam of omgeving (school, opvang). Er komt zoveel op hun pad, zoals; het maken van vrienden, omgaan met pestgedrag, huiswerk, opleiding, sport en daarnaast ook nog ergens bij willen horen.

Dit alles zorgt er vaak voor dat zij zich gaan vergelijken met anderen kinderen waardoor er gevoelens ontstaan zoals: ‘Ik kan het niet’ of bijvoorbeeld ‘Ik ben niet goed genoeg’.

Kinderen tonen net als volwassenen reacties bij stress, verandering, geweld, laag zelfbeeld, rouw en verlies op vele verschillende manieren. Resultaten op school kunnen hierdoor omlaag gaan. Het kind kan vergeetachtig, afgeleid, boos, geïrriteerd of zelfs gewelddadig worden.

Ouders bieden hun kinderen steun alleen lukt het soms niet om de situatie te veranderen.

Zet nu hypnose in zodat het kind ervaart, dat het zelf in controle kan zijn en hiermee de situatie op zijn of haar manier kan oplossen of aanpakken. Hierdoor voelt het kind zich sterker en is het weerbaarder.

Workshop: Kinderstapjes in kinderhypnose! 

Wij, Anneke en Bianca geven met regelmaat een online workshop. 


Tijdens deze workshop nemen wij jou een dag mee in de wereld van Kinderhypnose. Gewoon vanuit je eigen huis, vanachter je laptop of computer. 


Met als doel dat jij, aan het einde van de dag precies weet wat hypnose is, heb je diverse ervaringen beleefd en weet jij hoe je een kind in hypnose brengt en zelfs al de eerste verandering bij hen maakt.

   


Anneke en Bianca vertellen je meer in deze video.

Klik dus snel op de play button 

>