KTNO Accreditatie

Masterclass | Kinderhypnose

23, 24 en 25 september 2022, 10:00 - 17:00

Door Anneke Dusseljee

Een moeder heeft een natuurlijke drang om zich aan haar kind te hechten, maar heel vaak wordt de hechting door een ongelukkige samenloop van omstandigheden belemmerd. Rond de tijd van de zwangerschap was er misschien een probleem op lichamelijk, emotioneel, relationeel of financieel gebied. Of de bevalling was heel zwaar met complicaties. Of na de geboorte zijn moeder en kind gescheiden door wat voor oorzaak dan ook.

Bijna altijd kan de moeder hier niets aan doen, maar het heeft wel grote gevolgen. Want niet alleen de moeder-kind relatie kan zijn verstoord, ook het kind zelf kan door een verstoorde hechting in de problemen komen op weg naar de volwassenheid.

Belangrijk dus dat hier aandacht aan wordt besteed en dat doen we in onze Masterclass | Kinderhypnose. Het complete programma vind je hieronder.

En wil je meer informatie, klik dan hier.

Programma van onze driedaagse Masterclass

Dag 1

Een sterke liefdesband

Praktijk hechtingsproces - Opbouw van de sessies - Verschillende technieken

Van het belang van een hechte band tussen moeder en kind is iedereen wel overtuigd. Vaak ontwikkelt deze hechting zich vanzelf op een goede manier. Vaak, maar helaas niet altijd. Dit komt door zogenaamde hechtingsverstorende gebeurtenissen.  Hoe je een verstoorde hechting kunt herstellen leer je op deze eerste dag van de Masterclass.

Dag 2

Trauma bij pubers

Puber Trauma Techniek
Versterkende technieken

Emoties in de puberteit kunnen heftig zijn. Iedereen met een kind in die leeftijd kan erover meepraten. De moeilijkheid waar je in een behandeling als therapeut vaak tegenaan loopt is het onvermogen of de onwil van de puber om inhoudelijk over een trauma te praten. Op dag 2 leer je een mooie hypnosetechniek waarbij de oorzaak van het trauma niet ter sprake hoeft te komen.

Dag 3

Een sterk kind

Veranderingstechnieken
Versterkende technieken

Een stevig fundament en vertrouwen in zichzelf maakt een kind tot een sterk kind. Dag 3 staat in het teken van het aanleren van technieken waarmee je een kind helpt om zijn of haar potentie maximaal te ontplooien. Hierdoor voelt het kind zich krachtiger en krijgt het meer zelfvertrouwen.

GEGEVENS

Begin:
23 september 2022 om 10:00

Einde:
25 september 2022 om 17:00

Kosten:
€799 €697

Evenement Categorie:
Masterclass

ORGANISATOR

NextGeneration-Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

De Letterbak
Edisonstraat 10
Alkmaar, 1821 BN Nederland

GEGEVENS

Begin:
10 juni 2022 om 10:00

Einde:
12 juni 2022 om 17:00

Kosten:
€799   €697
Evenement Categorie:
Masterclass

ORGANISATOR

NextGeneration-Kids

Telefoon:

06-21814742
E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Wordt nader bekend gemaakt

Misschien ook interessant

Wat je doorgeeft aan je kind

Wat je doorgeeft aan je kind
>