| Dankjewel

Systemische Inzichten

10 en 17 december 2023
Tijden: 9:30 - 12:00 Online

Door Wouthiera Crommelin

10 en 17 december 2023
Tijden: 9:30 - 12:00 Online

Ouder Kind Dynamiek

Systemische Inzichten in de ouder kind dynamiek en eigenlijk in het hele familiesysteem kan het erg nuttig zijn bij het oplossen van een hulpvraag van een kind. 

Maar er is nog veel meer moois mogelijk als je inzicht hebt in de bovengenoemde dynamieken. Je kunt dan zelfs uiteindelijk ook een familie opstelling in de verbeelding doen. Iets dat ik zelf al vele jaren met veel resultaat doe.

De Masterclass | Systemisch Kijken & Werken is een eerste kennismaking met dit gedachtegoed. De inzichten en ervaringen die je hier opdoet zul je al meteen kunnen inzetten in je eigen praktijk.

Er zijn drie wetmatigheden en als je je die eenmaal eigen hebt gemaakt dan zul je bij de intake van het kind al andere vragen stellen en dingen die je hoort anders duiden waardoor je anders gaat doorvragen.

Ook zul je in het oudergesprek effectieve oefeningen kunnen doen die het kind en ook de ouder meteen wat vrijer maken. En uiteindelijk is dat het doel dat wij als hulpverleners hebben:

De mens die we voor ons hebben helpen door dat wat hun innerlijke vrijheid belemmert, te leren los te laten

Wat heb je in je rugzak na deze twee dagdelen:

  • Inzichten in de drie wetmatigheden van het systemisch gedachtegoed
  • Achtergrondinformatie over het ontstaan van systemisch werken
  • Mogelijkheden om dit gedachtegoed in te zetten in jouw hypnose praktijk.
  • Verschillende kleine oefeningen die je meteen met ouders kunt toepassen.
  • Jullie zullen naast uitleg vooral veel zelf gaan ervaren want uiteindelijk is dat wat je echt zal helpen om er zelf iets mee te doen.
  • Je bent meer dan welkom om vanuit je eigen woning de Masterclass te volgen!

Over Wouthiera

Wouthiera is in 2004, na jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, als één van de eerste kindercoaches in Nederland begonnen met haar praktijk "In Bloei", waarin ze met snelle, effectieve en diepgaande technieken werkt. Met één lijntje boort ze "het grotere geheel" aan waardoor er snel, veel heldere inzichten komen.

Ze wordt gedreven door een enorm verlangen naar transparantie, vrijheid, authenticiteit en innerlijke stilte voor anderen en voor mezelf. Toen ze begin 20 was is dit verlangen "weggestopt" omdat ze het met niemand kon delen. Na de nodige crises waarin van alles getransformeerd werd, is ze in staat gebleken haar eigen praktijk tot grote bloei te brengen en ervaart ze het begeleiden van mensen bij hun verlangens en levensvragen als een groot voorrecht.

Ook haar, zoals ze het zelf uitdrukt, "juf zijn" komt nu volledig tot zijn recht. Ze vindt het fantastisch om anderen te inspireren om het leven als een grote leerschool te ervaren. In ieders leven gebeuren namelijk leuke en minder leuke dingen. Als je deze als een mogelijkheid tot groei gaat zien dan kun je je leven als een inspirerende levensschool gaan ervaren.

GEGEVENS

Begin:
10 december 2023 om 9:30

Einde:
17 december 2023 om 12:00

Kosten:

€197 €125


ORGANISATOR

In Bloei

Telefoon Wouthiera:
06 - 29 57 82 03   

E-Mail:
info@inbloei.nu

LOCATIE


Online

GEGEVENS

Begin:
10 december 2023 om 9:30

Einde:
17 december 2023 om 12:00

Kosten:
€197  €125

ORGANISATOR

In Bloei

Telefoon Wouthiera:
06 - 29 57 82 03

E-Mail:
info@inbloei.nu

LOCATIE

Online

Evenement Categorie:
Expertisetraining

Evenement Categorie:
Expertisetraining


KOMENDE TRAININGEN

>