| Speciale Editie

- Spiegelgedrag bij Kinderen

- Relief Reset Methode

27 januari 2024
Tijden: 10:00 - 17:00
't Veerhuis - Nieuwegein

Anneke Dusseljee

Elliëtte Kreek

gastspreker

Barbara Hakkert

gastspreker

Deze Verdiepingsdag is onderdeel van de Masterclass Kinderhypnose.
Voor de deelnemers van de Masterclass in januari 2024 is aanmelding hier niet nodig.

Verdiepende thema's 

Spiegel gedrag bij kinderen - door Elliëtte Kreek
De Relief Reset Methode - door Barbara Hakkert

Deze dag zal worden ingevuld door externe gastsprekers. De editie op zaterdag 27 januari wordt ingevuld door Barbara Hackert en Elliëtte Kreek. Barbara heeft een eigen stijl en neemt ons mee in een mooie, snelle techniek die je zowel met kinderen als met volwassenen kunt doen. Namelijk de Relief Reset Methode. En Elliëtte vertelt meer over spiegelgedrag en hoe je ouders beter bij het traject kunt betrekken.

Deze verdiepingsdag Kinderhypnose zal steeds andere verdiepende thema's bieden. Bijvoorbeeld een onderwerp zoals thuiszittende kinderen die niet naar school gaan. Of een thema zoals Autisme en hypnose of energetische hypnose. Dit met als doel om als Next Generation Kids groep dingen van elkaar te en specifiek te maken voor onze doelgroep en vakgebied: de Ouder-Kind Relatie.

Spiegel gedrag bij kinderen door Elliëtte Kreek

Spiegel gedrag bij kinderen gaat eigenlijk over de ouder(s). Maar hoe maak je dit wakker bij de ouder? Dit zal Elliëtte toelichten deze dag.

Deze onbewuste spiegeling gaat vaak over onverwerkte pijn leegtes of het overlevingsmechanisme van de ouder.

Mensen zijn pijn vermijdende wezens, zo ook ouders. Hoe kun je, als coach, de ouder liefdevol naar dit kwetsbare stuk bewegen en ze laten voelen wat nodig is?

Relief Reset Methode door Barbara Hakkert

De Relief Reset Methode is ontwikkeld uit verschillende technieken. Het is een zeer toegankelijke methode die snel aan te leren is en gemakkelijk toe te passen. Bekijk de video die Barbara hierover heeft opgenomen:

Naast het feit dat de Relief Reset Methode goed te combineren is met andere technieken, blijkt het vooral zeer effectief te zijn bij kinderen. De verwondering en het plezier tijdens de sessie zorgen ervoor dat op een eenvoudige wijze problemen doeltreffend worden opgelost.

Onderdeel Masterclass Kinderhypnose

Deze verdiepingsdag is onderdeel van de Masterclass Kinderhypnose. Hypnotherapeuten die deze Masterclass nog niet gevolgd hebben kunnen ook kiezen om de volledige driedaagse Masterclass Kinderhypnose te volgen.

Op vrijdag 26 januari, dag 1 leer je dan meer over de hechtingstechniek. Dag 2 op zaterdag 27 januari wordt ingevuld door de externe gastsprekers, deze editie dus Spiegel gedrag en de Relief Reset Methode. En op Dag 3 leer je nog meer veranderings,- en versterkende technieken die je bij kinderen kunt inzetten. Lees hier meer.

Wanneer je op onderstaande link klikt, dan schrijf je je in voor alleen deze Verdiepingsdag op zaterdag 27 januari. Graag tot dan!


Begin:
27 januari 2024 om 10:00

Einde:
27 januari 2024 om 17:00

Introductieprijs

€329   €289*

ORGANISATOR

Next Generation Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Evenement Categorie:
Expertisetraining

GEGEVENS

Begin:
27 januari 2024 om 10:00

Einde:
27 januari 2024 om 17:00

Introductieprijs

€329   €289*

ORGANISATOR

Next Generation-Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Nijemonde 4
3434 AZ Nieuwegein

Evenement Categorie:
Gastspreker

* Masterclass deelnemers betalen niet extra voor deze dag. Voor hen is aanmelding hier niet nodig.

>