Gratis Expertise uurtje met Anneke & Bianca

Opleiding geaccrediteerd door KTNO
meisje aan het bellenblazen

Waarom deze Masterclass Kinderhypnose?

Een sterk kind

Kinderen groeien in een korte periode snel op en hebben te maken met veel veranderingen; denk alleen maar eens aan de veranderingen in hun lichaam of omgeving (school, opvang). Er komt zoveel op hun pad, zoals; het maken van vrienden, omgaan met pestgedrag, huiswerk, opleiding, sport en daarnaast ook nog ergens bij willen horen.

Dit alles zorgt er vaak voor dat zij zich gaan vergelijken met anderen kinderen waardoor er gevoelens ontstaan zoals: ‘Ik kan het niet’ of bijvoorbeeld ‘Ik ben niet goed genoeg’.

Kinderen tonen net als volwassenen reacties bij stress, verandering, geweld, laag zelfbeeld, rouw en verlies op vele verschillende manieren. Resultaten op school kunnen hierdoor omlaag gaan. Het kind kan vergeetachtig, afgeleid, boos, geïrriteerd of zelfs gewelddadig worden.

Ouders bieden hun kinderen steun alleen lukt het soms niet om de situatie te veranderen.

Zet nu hypnose in zodat het kind ervaart, dat het zelf in controle kan zijn en hiermee de situatie op zijn of haar manier kan oplossen of aanpakken. Hierdoor voelt het kind zich sterker en is het weerbaarder.

KOM MEER TE WETEN OVER KINDERHYPNOSE

Tijdens het Expertise uurtje leggen wij, Anneke Dusseljee en Bianca L'abée jou meer uit over Kinderhypnose. Gewoon vanuit je eigen huis, vanachter je laptop of computer. 

 

Met als doel dat jij weet wat Kinderhypnose is, wat het kan doen en hoe jij snel en makkelijk de veranderingen bij een kind in jouw praktijk kan maken. 

 

Wanneer je hypnose gaat leren, dan krijg jij de sleutel naar het onderbewuste, want daar zitten al die programma's die maken dat jouw cliënt nu met pijn stukken uit het verleden zit. Hiermee krijg je een succesvollere coaching praktijk en los je ook de diepliggende problemen op.


Wil jij dus meer weten over Kinderhypnose? Schrijf je dan nu in!

 


SCHRIJF JE NU IN!

Donderdag 7 oktober

van 13:00 tot 14:00 uur

Meld je aan en ontdek:

  • Wat Kinderhypnose is
  • Hoe Kinderhypnose werkt
  • Krijg meer uitleg over GOT en de IJsberg
  • Dat hetgeen je leert direct toepasbaar is
  • Diverse Kinderhypnose technieken

Dinsdag 12 oktober 

van 19:30 tot 20:30 uur

Meld je aan en ontdek:

  • Wat Kinderhypnose is
  • Hoe Kinderhypnose werkt
  • Krijg meer uitleg over GOT en de IJsberg
  • Dat hetgeen je leert direct toepasbaar is
  • Diverse Kinderhypnose technieken

We hebben het veel over hypnotherapie en hypnose, maar wat is dat nu eigenlijk?

In deze video geven Anneke en Bianca meer uitleg hierover.

Wat deelnemers aan onze Opleiding, Masterclass en andere trainingen over ons zeggen

Simone Heerooms

Mindset coach

Simone heeft bij ons een training gevolgd. Ze heeft de technieken al direct in haar praktijk, maar ook haar thuissituatie, kunnen toepassen. In dit gesprek legt ze uit hoe ze dit heeft gedaan.

Els Brakman

Pedagoog

Els is pedagoog en kindertolk en werkt met ouders. Het probleem waar ouders vaak tegenaan lopen heeft te maken met belemmerende overtuigingen. 

Renie Bahlmann

GZ- psycholoog

Renie is GZ-psycholoog en heeft de zesdaagse Opleiding Kinderhypnose gevolgd.

Inge Smale

Connectness

In deze video vertelt Inge wat haar het meest is bijgebleven tijdens de tweedaagse Masterclass Kinderhypnose. De technieken die ze heeft gezien vond ze heel simpel, snel en makkelijk om op te pakken!

>