| Het inspirerende verhaal van

In onze reeks Inspirerende verhalen van delen we graag het verhaal van Carine Roijakkers van Praktijk Roijakkers.


Alweer 5 jaar geleden is Carine gestart als Oersterk coach waarbij ze mensen helpt zich weer vitaal en energiek te voelen. Gaandeweg merkte ze dat werken met het onbewuste brein, dus hypnotherapie, nodig is om blijvende verandering te kunnen maken. Hierover was ze door eigen ervaring zo enthousiast geworden dat ze de Hypnotherapie opleiding aan het HIN is gaan volgen.


Fijn dat Carine dit nu overbrengt aan haar klanten.


Ze werkt ook graag met ouders van kleine kinderen en baby’s. Hier zit dan ook de connectie met Next Generation Kids. In deze video vertelt ze meer over de sessies die ze daarvoor aanbiedt:

Carine heeft veel geleerd tijdens de trainingen van Next Generation Kids en vooral de hechtingssessie is een mooie techniek die ze nu vaak combineert in haar sessies met andere technieken. In de volgende video vertelt ze hier meer over.

Mooi dat Carine deze tool nu goed weet in te zetten. Als kinderen, baby’s onrustig zijn, slecht slapen, veel huilen, zich niet fijn voelen of moeilijk gedrag hebben dan komt dit vaak doordat ze onbewust getriggerd worden door de ouders. De ouders, vaak de moeder wordt hierin onbewust geraakt in haar emotie. De moeder weet dit zelf nog niet.

Carine geeft in deze video antwoord op de vraag: hoe pak jij het gesprek aan met de ouders?

Carine heeft het ook over zingeving, een thema wat ze verankert in het onbewuste brein. Ze gunt dat iedereen thuiskomt bij zichzelf.

“Loop jouw route en krijg weer regie over je eigen leven!” is de slogan die je ziet wanneer je haar website bezoekt. In deze laatste video vertelt ze daar mee over:

Fijn dat Carine zo bedreven is om mensen verder te helpen in hun leven. Ze pakt de oorzaak aan bij de bron zoals ze ook zo mooi geleerd heeft tijdens de trainingen bij Next Generation Kids. De sleutel van haar probleem lag ook voor haar bij hypnotherapie.

We willen Carine bedanken voor het delen van haar verhaal en is blij dat zij ook deel uitmaakt van het Next Generation Kids netwerk.

Op die manier delen we graag onze kennis en kunde met zoveel mogelijk mensen. Want wat is er mooier dan een goede harmonie tussen ouders en een krachtig en sterk kind?

“Hier is mijn echte passie voor hypnotherapie ontstaan. Dit is zo belangrijk en leuk om te doen! Heel fijn om mensen op deze manier te kunnen helpen die vaak al lang worstelen met problemen en er maar niet uit komen. Zodat ze zich in een aantal sessies veel beter voelen en weer regie over hun leven krijgen.”


Carine combineert hypnose en vitaliteit zodat mensen hun leefstijl kunnen aanpassen, daarover vertelt ze meer in deze video. Ze vertelt ook meer over het probleem waar ze zelf mee liep:


KOMENDE TRAININGEN

>