fbpx

Online Workshop - Kinderstapjes in Kinderhypnose

Opleiding geaccrediteerd door KTNO
meisje aan het bellenblazen

Waarom deze Masterclass Kinderhypnose?

Een sterk kind

Kinderen groeien in een korte periode snel op en hebben te maken met veel veranderingen; denk alleen maar eens aan de veranderingen in hun lichaam of omgeving (school, opvang). Er komt zoveel op hun pad, zoals; het maken van vrienden, omgaan met pestgedrag, huiswerk, opleiding, sport en daarnaast ook nog ergens bij willen horen.

Dit alles zorgt er vaak voor dat zij zich gaan vergelijken met anderen kinderen waardoor er gevoelens ontstaan zoals: ‘Ik kan het niet’ of bijvoorbeeld ‘Ik ben niet goed genoeg’.

Kinderen tonen net als volwassenen reacties bij stress, verandering, geweld, laag zelfbeeld, rouw en verlies op vele verschillende manieren. Resultaten op school kunnen hierdoor omlaag gaan. Het kind kan vergeetachtig, afgeleid, boos, geïrriteerd of zelfs gewelddadig worden.

Ouders bieden hun kinderen steun alleen lukt het soms niet om de situatie te veranderen.

Zet nu hypnose in zodat het kind ervaart, dat het zelf in controle kan zijn en hiermee de situatie op zijn of haar manier kan oplossen of aanpakken. Hierdoor voelt het kind zich sterker en is het weerbaarder.

ZET JE EERSTE STAPJES IN KINDERHYPNOSE!

Tijdens deze online workshop nemen wij, Anneke Dusseljee en Bianca L'abée jou een dag mee in de wereld van Kinderhypnose. Gewoon vanuit je eigen huis, vanachter je laptop of computer. 

 

Met als doel dat jij, aan het einde van deze dag, precies weet hoe jij hypnose ervaart, hoe jij een kind in hypnose brengt en zelfs al de eerste verandering bij hen maakt.

 

Wanneer je hypnose gaat leren, dan krijg jij de sleutel naar het onderbewuste, want daar zitten al die programma's die maken dat jouw cliënt nu met pijn stukken uit het verleden zit. Hiermee krijg je een succesvollere coaching praktijk en los je ook de diepliggende problemen op.


Dus wil jij een topper worden in het helpen van kinderen door middel van hypnose?

Lees dan snel verder!

 


Online workshop - Kinderstapjes in kinderhypnose

Anneke en Bianca vertellen je meer in deze video

Kinderstapjes in Kinderhypnose

In deze eendaagse online workshop ga je zelf ook ervaren hoe hypnose werkt, zodat jij precies weet hoe kinderen dit bij jou in de toekomst gaan beleven.

 


Aan het einde van deze dag, weet jij precies:

  • De 7 stappen van Kinderhypnose
  • Hoe jij hypnose ervaart
  • Hoe jij een kind in hypnose brengt 
  • En zelfs al de eerste verandering bij hen maakt.
Krijg meer impact en kom tot de kern van het probleem om het daar op te lossen.


Heb je een passie met het helpen van kinderen? En ben je al kindercoach of psycholoog? Dan is deze workshop zeker interessant voor jou!

SCHRIJF JE NU IN!

Zondag 7 november

van 10:00 tot 15:30 uur

49 incl. BTW

Kinderstapjes in Kinderhypnose

  • Toegang tot online workshop via Zoom
  • Uitleg GOT en BERG
  • Genoeg pauze tussendoor
  • Oefenmogelijkheid
  • Hetgeen je leert direct toepasbaar
>