fbpx

Verbreed je expertise

Opleiding geaccrediteerd door KTNO
meisje aan het bellenblazen

Waarom deze Masterclass Kinderhypnose?

Een sterk kind

Kinderen groeien in een korte periode snel op en hebben te maken met veel veranderingen; denk alleen maar eens aan de veranderingen in hun lichaam of omgeving (school, opvang). Er komt zoveel op hun pad, zoals; het maken van vrienden, omgaan met pestgedrag, huiswerk, opleiding, sport en daarnaast ook nog ergens bij willen horen.

Dit alles zorgt er vaak voor dat zij zich gaan vergelijken met anderen kinderen waardoor er gevoelens ontstaan zoals: ‘Ik kan het niet’ of bijvoorbeeld ‘Ik ben niet goed genoeg’.

Kinderen tonen net als volwassenen reacties bij stress, verandering, geweld, laag zelfbeeld, rouw en verlies op vele verschillende manieren. Resultaten op school kunnen hierdoor omlaag gaan. Het kind kan vergeetachtig, afgeleid, boos, geïrriteerd of zelfs gewelddadig worden.

Ouders bieden hun kinderen steun alleen lukt het soms niet om de situatie te veranderen.

Zet nu hypnose in zodat het kind ervaart, dat het zelf in controle kan zijn en hiermee de situatie op zijn of haar manier kan oplossen of aanpakken. Hierdoor voelt het kind zich sterker en is het weerbaarder.

Verbreed je expertise met Next Generation Kids!

Naast onze zesdaagse Opleiding Kinderhypnose en de tweedaagse Masterclass Kinderhypnose bieden wij, Anneke Dusseljee en Bianca L'abée nu ook 'Verbreed je expertise' trainingen, masterclasses en intervisies aan.


Ons doel is namelijk om onze kennis en kunde met zoveel mogelijk mensen te delen. Want wat is er mooier dan een goede harmonie tussen ouders en een krachtig en sterk kind?


Op deze pagina vind je dus meer informatie over verschillende eendaagse en tweedaagse trainingen en Masterclasses waarmee we ervoor zorgen dat jouw 'gereedschapskist' wordt gevuld met nog meer informatie en mooie tools. 


Deze trainingen zijn zowel live als achter je computer te volgen (onlive noemen wij dat). 

Onze een of tweedaagse trainingen: 

Tweedaagse training

Werken met Intern Conflict

In deze tweedaagse training ga je ontdekken dat cliënten vaker dan je denkt met een intern conflict zit.

Zoals bijvoorbeeld: “Een deel van mij die wil wel veranderen maar iets houdt mij tegen, die trekt me steeds weer terug.”

Of: “Ik heb een gezond deel en een negatief deel. Het positieve deel zegt dan positieve dingen tegen mij en het negatieve deel die kraakt me af.” 


We weten vanuit de hypnotherapie dat beide delen een positieve intentie hebben, ze hebben het beste voor met de cliënt. Echter het gedrag dat daaruit voortkomt is niet handig. Door op te treden als mediator ben je na deze training in staat om deze twee delen weer in harmonie samen te laten werken.


Deze training is goed te volgen wanneer je basiskennis van hypnose of NLP hebt.

Tweedaagse training 

Hoe versterk je 'Ik-kracht'

In deze tweedaagse training leer je hoe je een negatief zelfbeeld omzet naar een positief zelfbeeld, waardoor het in de mind van je cliënt een realistisch beeld wordt.

 

Een zelfbeeld is een combinatie van ideeën, gedachten en overtuigingen die je over jezelf kunt hebben. Dit zelfbeeld creëren we door de opgedane ervaringen vanuit verleden. Het is een beeld waarop staat hoe jij tegen jezelf aankijkt. Ieder mens heeft een zelfbeeld. 


De techniek die je leert is goed in te zetten op elk moment in je therapie. Bijvoorbeeld nadat je een regressie hebt gedaan of in een derde sessie. Soms is het namelijk zo dat het pijnpunt wel getransformeerd is maar het innerlijk beeld dat iemand van zichzelf heeft nog niet. Hierdoor kan het zijn dat het probleem weer opnieuw gecreëerd wordt. Deze techniek kun je zowel toepassen op volwassenen als pubers.

Voor jongere kinderen is deze techniek ook goed te gebruiken om de IK-kracht te versterken.


Je kunt deze training goed volgen wanneer je een basiskennis hebt van hypnose of NLP.

Een of tweedaagse training

Weg met je pijn en/of weg met je allergie

In de training 'weg met je pijn' leer je hoe je chronische pijn kunt herkaderen, minimaliseren of zelfs laten verdwijnen. Het goed uitvragen van de werkelijke  positieve intentie van de pijn, is een belangrijk onderdeel van deze dag.


Allergie techniek deze techniek is goed in te zetten bij hooikoort, lactose intolerantie, eczeem, voedselallergie enz. Daarnaast is deze techniek ook goed in te zetten voor het tegenovergestelde zoals bijvoorbeeld walging, iets niet lusten wat je wel wilt. 


Deze trainingen kun je los volgen, je hoeft ze niet alle twee de dagen te volgen.
Deze training is goed te volgen wanneer je basiskennis van hypnose of NLP hebt.

Tweedaagse training

Puber traumaverwerking en Spiegeltechniek

Variant op de klassieke Elman inductie, hierdoor creëer binnen 10 minuten een diepe hypnose, waardoor elke techniek nog krachtiger werkt. Alle tips en trics om snel een diepe trance te realiseren. Deze krijg je gratis via een video bestand. Dit is huiswerk voorafgaand aan de training. 


Op dag 1 trainen we jullie de Puber traumaverwerkings techniek. Dit is een variant op de Regressie die goed in te zetten is voor zowel pubers als volwassenen. Waarbij je zonder de inhoud exact te kennen toch de kern van het probleem aanpakt. Deze techniek zit ook in de Masterclass Kinderhypnose.


Dag twee nemen we jullie mee door de Spiegeltechniek. Je werkt hierbij door angsten en pijn heen. Dit zowel op lichaam - als op emotioneel vlak.


Deze training is goed te volgen met een basiskennis hypnose.

Tweedaagse training 

Familie Dynamiek (de sociale kaart van je cliënt)

Onze onbewuste kaart van de familiaire werkelijkheid bepaalt wie we geloven dat we zijn. Met het familie panorama model kunnen we die kaart analyseren en doelgericht aanpassen. 


Denk daarbij aan het neutraliseren van haatgevoelens, het nemen van emotionele afstand of het loslaten van overleden anderen.


Ook het verminderen van de dominante invloed van mensen op elkaar behoort tot de vele mogelijkheden.

Daarnaast kan je met behulp van dit model diepgewortelde sociale gedragspatronen, die persoonlijkheidskenmerken lijken, via een analyse en herstructurering van vroege familie inprentingen helpen ombuigen.


Deze training kun je goed volgen met een basiskennis NLP.

Tweedaagse training

Intake als een pro en gesprekshypnose

In deze tweedaagse Masterclass leer je conversationele technieken die je gebruikt tijdens het voorgesprek, zodat je daar de eerste transformatie al maakt en er nieuwe inzichten ontstaan.


Bij de conversationele hypnose maken we gebruik van verwarring. We zetten het bewust in om mensen nieuwe dingen te laten vinden. Een probleem is namelijk een probleem omdat je al het andere weglaat. Het is zo omdat je het vergelijkt met al het andere dat het niet is.


Met conversationele hypnose brengen we mensen uit het probleem door het stellen van zeer specifieke vragen. Door de vraag door te laten dringen gaan mensen uit het probleem en komen ze in het veld van verandering terecht met oneindig veel mogelijkheden.

Voorafgaand aan deze dagen stuur je een voorgesprek video in, waar je tijdens deze dagen feedback op ontvangt.


Deze training is goed te volgen wanneer je een basiskennis hypnose of NLP hebt.

Tweedaagse training 

Ben jij een gevorderde therapeut met al meer ervaring in regressie?


Dan is onze Masterclass Traumaverwerking Advanced zeker iets voor jou!

Deze Masterclass is voor een gevorderde therapeut met al meer ervaring in regressie. In deze Masterclass gaan we aan de hand van de logische niveaus de verandering maken.


We hiermee op overtuigingsniveau wat een krachtige transformatie teweeg brengt. Door in de kern situatie te werken met het innerlijk kind, krijgt de volwassen persoon meer inzichten in wat het werkelijke probleem was.

next generation kids icoontje

Ieder Kind Uniek

inhoud1
Wat mag je verwachten?
  • Na het volgen van een training of masterclass is je expertise verbreed.
  • Heb je weer een nieuwe techniek of methode in je gereedschapskist.
  • Word je onderdeel van de online intervisie groep (1x per maand)
  • Je krijgt een zeer uitgebreide reader waarin alle technieken zijn uitgewerkt.
  • Daarnaast toegang tot een besloten Facebookgroep.
  • In de Facebookgroep is extra materiaal beschikbaar waar je gebruik van kunt maken.
  • In deze Facebookgroep kun je vragen stellen en ervaringen delen.

Werken met intern conflict (tweedaagse)

Op 27 en 28 november

Versterk je IK- Kracht (tweedaagse)

Op 4 en 5 maart 2022
MAAK NU GEBRUIK VAN STAPELKORTING:

3 TRAININGEN van €1.641,- VOOR €1.491,- inclusief BTW, dat betekent €150,- korting

5 TRAININGEN van €2.735,- VOOR €2.235,- inclusief BTW, dat betekent €500,- korting

7 TRAININGEN van €3.829,- VOOR €3.129,- inclusief BTW, dat betekent €700,- korting

masterclass kinderhypnose
>