| Verdiepingsdag

EFT-training

 - door Wouthiera Crommelin

€329   €239 ex. BTW*

12 oktober 2024
Tijden: 10:00 - 17:00
Locatie:

Wouthiera Crommelin

Deze Verdiepingsdag is onderdeel van de Masterclass Kinderhypnose 11-13 oktober 2024.
Voor de deelnemers van deze Masterclass in oktober 2024 is aanmelding hier niet nodig.

Verdiepingsdag | EFT-Training

  - door Wouthiera Crommelin

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het basisonderwijs startte Wouthiera Crommelin in 2004 als kindercoach haar praktijk In Bloei en was daarmee een van de eerste kindercoaches in Nederland.  

Inmiddels weten vele (jong) volwassenen de weg naar haar praktijk te vinden. Hier werkt ze met snelle, effectieve en diepgaande technieken waarmee ze "het grotere geheel" kan aanboren waardoor er snel, veel heldere inzichten komen.

Inmiddels zet ze al 20 jaar lang EFT in tijdens al haar consulten omdat, zoals ze zelf zegt "Het zo effectief, makkelijk en snel werkt". Het werkt bij vrijwel alle problemen en maakt op een razendsnelle manier de weg vrij voor een nieuw verhaal.

Wouthiera zet EFT in bij alle leeftijdsgroepen. In de relatie ouder/kind waar vaak sprake is van "de schuld/schaamte-cirkel" werkt het zeer effectief om de liefde tussen ouder en kind weer heel makkelijk te laten stromen.


Wat kun je verwachten op deze Verdiepingsdag?

  • Je leert EFT toepassen voor jezelf en met cliënten van alle leeftijden waarbij de focus op kinderen zal liggen,
  • Je leert hoe EFT werkt maar ook hoe je aan ouders en kinderen op een heldere en duidelijke manier kunt uitleggen waarom en hoe EFT werkt.
  • Met opnames van sessies tussen mij en kinderen krijg je snel en goed inzicht in de werking van EFT en wat effectief is
  • We gaan in op hoe EFT ook binnen andere therapie vormen zoals hypnose ingevlochten kan worden
  • Na deze dag kun je afhankelijk van je ervaring en lef EFT inzetten in je praktijk maar in ieder geval voor jezelf.

Na afloop van de Verdiepingsdag ga je volledig geïnspireerd naar huis met een compleet pakket aan kennis dat je direct kunt toepassen in je eigen professionele praktijk. Zo ben je optimaal voorbereid om een positieve impact te maken op de levens van de kinderen en jongeren met wie je werkt.

Anneke Dusseljee

Onderdeel Masterclass Kinderhypnose

Deze verdiepingsdag is onderdeel van de Masterclass Kinderhypnose. Hypnotherapeuten die deze Masterclass nog niet gevolgd hebben kunnen ook kiezen om de volledige driedaagse Masterclass Kinderhypnose te volgen.

Op vrijdag 31 mei (dag 1) leer je dan meer over de hechtingstechniek. Dag 2 op zaterdag 1 juni wordt ingevuld door de externe gastspreker, dit keer dus met Wouthiera Crommelin. En op 2 juni (dag 3) leer je nog meer veranderings,- en versterkende technieken die je bij kinderen kunt inzetten. Lees hier meer.

Wanneer je op onderstaande link klikt, dan schrijf je je in voor alleen deze Verdiepingsdag op zaterdag 12 oktober 2024. Graag tot dan!

GEGEVENS

Begin:
12 oktober 2024 om 10:00

Einde:
12 oktober2024 om 17:00

Introductieprijs

€329   €239
ex. BTW*

ORGANISATOR

Next Generation-Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Waterliniedok 1
3433 NV Nieuwegein

GEGEVENS

Begin:
12 oktober 2024 om 10:00

Einde:
12 oktober 2024 om 17:00

Introductieprijs

€329   €239 ex BTW*

ORGANISATOR

Next Generation-Kids

Telefoon:
06-21814742

E-Mail:
info@nextgeneration-kids.nl

LOCATIE

Waterliniedok 1
3433 NV Nieuwegein

Evenement Categorie:
Gastspreker

>