fbpx

Onze trainers - even voorstellen

Bianca L'abée - LinkedIn

Tijdens mijn opleiding tot hypnotherapeut ontdekte ik dat in je jonge jaren veel imprints ontstaan, die zich dan of op latere leeftijd tot problemen kunnen ontwikkelen. Vaak hebben we geen idee hoe die problemen zijn ontstaan en hoe je daar mee om moet gaan. 

In 2001 kreeg ik een sportongeluk met grote gevolgen voor mijn dagelijkse leven. 10 jaar heb ik nodig gehad om weer als een normaal mens te kunnen functioneren. Steeds terugkerende whiplash-klachten, een depressie in "gevecht" met mijn hoop en wil om gezond te zijn gaven mij het gevoel in een eindeloze rollercoaster-rit te zijn beland. Ik heb nooit geweten wat dagelijkse hoofdpijn met je kan doen en dat je voor je het weet in een diep gat kunt vallen. Van de missie 'de beste handbalkeepster van Nederland te willen zijn' werd het 'hoe kom ik deze dag zo goed mogelijk door?'.

Na diverse therapieën kwam hypnotherapie op mijn pad en dat veranderde mijn leven, de goede kant op ;-).

In die 10 "donkere" jaren werd het voor mij overduidelijk dat er een sterke wisselwerking is tussen ouder en kind. Ging het niet goed met mij merkte ik dat aan de kinderen alsof ze mij een spiegel voorhielden. Gelukkig ligt deze tijd achter mij. Mede door mijn opleiding tot en ervaring als hypnotherapeut en de vele bijscholingscursussen heb ik de liefdevolle omgang met mijn kinderen weer kunnen oppakken. Had ik die kennis maar eerder gehad.

Anneke Dusseljee - LinkedIn

Getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Als fysiotherapeut ontdekte ik dat heel veel lichamelijke klachten hun oorsprong vinden in mentale problemen. Om die reden heb aan de Academie voor Holistisch Coachen (NLP) een opleiding tot holistisch-nlp coach gevolgd.

Ook in mijn werk als holistisch-nlp coach liep ik tegen grenzen aan. Ik merkte dat het moeilijk was om snel tot de kern van een probleem te komen. Tijdens een hypnose workshop ontdekte ik dat dit met hypnose wel mogelijk is.

Inmiddels heb ik na een 3-jarige opleiding aan het Hypnose Instituut Nederland sinds 2014 jaar mijn eigen praktijk voor hypnose en NLPcoaching in Enschede. Daarnaast ben ik trainer aan het Hypnose Instituut Nederland.

In mijn praktijk krijg ik steeds vaker van ouders de vraag om hulp voor hun kind bij uiteenlopende gedragsproblemen die juist bij kinderen voorkomen.  Daarom heb ik mij in de afgelopen jaren meer en meer in deze problematiek gespecialiseerd. Ik heb aanvullende cursussen en technieken geleerd. Graag had ik de dingen die ik nu weet toegepast in de opvoeding van mijn kinderen 😊

Vanaf januari 2019 run ik samen met mijn dochter Anne-Marieke, - kinderpsycholoog en kindercoach -, de praktijk Hoofdmanager te Almelo. We bundelen samen onze kennis en vaardigheden om kinderen te helpen krachtig en sterk te worden.


Samen hebben wij de Masterclass Kinderhypnose en de Opleiding Kinderhypnose gemaakt en we zijn er trots. We zijn ervan overtuigd dat beide van toegevoegde waarde zijn voor iedereen die met kinderen werkt. Ons doel is om onze kennis en kunde met zoveel mogelijk mensen te delen. Want wat is er mooier dan een goede harmonie tussen ouders en een krachtig en sterk kind?

Klachtenregeling

Wij vinden onze kwaliteit heel erg belangrijk. Hoe wij omgaan met uw klacht leest u in onze Klachtenregeling. Klik op de button hieronder.

>